جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجلس به‌دنبال تصویب طرح ساماندهی مدارس غیردولتی| دریافت شهریه‌های نامتعارف «جرم» است

  • کد خبر: ۱۶۷۸۶۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
مجلس به‌دنبال تصویب طرح ساماندهی مدارس غیردولتی| دریافت شهریه‌های نامتعارف «جرم» است
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از پیش نویس طرحی به نام ساماندهی مدارس غیر دولتی خبر داد و گفت: دریافت بیش از اندازه شهریه از خانواده‌ها غیرقانونی است و دریافت چنین گزارشاتی از طرف مجلس پیگیری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اسماعیلی در مورد شهریه‌های نجومی مدارس، گفت: طبق گزارشات واصله به مجلس شورای اسلامی، دریافت شهریه نجومی و نامتعارف توسط برخی از مدارس غیردولتی رواج پیدا کرده است که خبر از مغایرت کامل با مقررات نظام آموزشی کشور می‌دهد و پیگرد قانونی دارد.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون آموزش و تحقیقات برای رسیدگی به این مسئله نامتعارف ورود داشته است و طرحی را با عنوان ساماندهی مدارس غیردولتی در کمیسیون به تصویب رسانده و در نوبت رسیدگی صحن مجلس قرار دارد، امیدواریم بیش از آغاز سال تحصیلی جدید این طرح در صحن به تصویب برسد و شاهد ساماندهی این مسئله باشیم.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به جزئیات طرح ساماندهی مدارس غیردولتی، یادآور شد: به موجب طرح مذکور تمام دریافتی‌ها از دانش آموزان و پرداختی معلمان در آن سامانه ثبت، قابل دسترسی و رویت خواهد بود، این سامانه به گونه‌ای در دسترس استفاده کنندگان قرار خواهد گرفت که اولیاء دانش آموزان هم بتوانند اطلاعات پرداختی و دریافتی را رویت نمایند، اگر این مهم اجرایی شود شاهد چنین انحرافاتی نخواهیم بود.

اسماعیلی در ادامه تصریح کرد: بسیاری از مدارس دولتی کلیت قوانین ثبت نام دانش آموزان را رعایت کرده، اما هستند مدارسی که از قوانین سرپیچی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه پایان خرداد ماه زمان تعیین میزان افزایش شهریه مدارس غیر دولتی، است، اظهار داشت: طی جلسه‌ای که با صحرایی وزیر آموزش و پرورش داشتیم پایان خرداد‌ماه زمان اعلام مبلغ افزایش شهریه مدارس غیر دولتی است تا براساس آن ثبت نام دانش آموزان آغاز شود، اگر مدیران مدارس بیش از زمان مقرر اقدام به ثبت نام با مبالغ نجومی کنند اقدامی غیر قانونی بوده است، بر همین اساس مسئولان با محاسبه تمام جوانب باید مبلغی را به عنوان افزایش شهریه در نظر بگیرند تا فشار زیادی به خانواده‌ها وارد نشود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خاطرنشان کرد: دریافت بیش از اندازه شهریه از خانواده‌ها غیرقانونی است، شهریه‌های غیر متعارف و غیر معمول جرم آموزشی محسوب می‌شود و چنین گزارشاتی از طرف مجلس پیگیری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->